واکین فینیکس
واکین فینیکس در هفتاد و هفتمی مراسم جوایز گلدن گلوب ( Golden Globe 2020 ) جایزه شایسته ترین هنرپیشه نقش نخستین مرد را برای فیلم «جوکر» اخذ کرد . وی توانست آدام درایور را که حریف اصلیاش بود , ناکامی دهد و جایزه گلدن گلوب 2020 را از آن خویش نماید .
وی در اولِ صحبتهایش از گلدن گلوب قدردانی کرد که غذاهای سوای گوشت را برای ارتقا تدبیر در رابطه تغییرات آب و هوا سرو کردند . وی این جنبش را یک تکان جسورانه نامید و به دنبال اظهار کرد :
( ما همگی میدانیم که شایسته ترین هنرپیشه نقش اولیه مرد نیست و این تیتر صرفا بهاین ادله تشکیل شده که تبلیغات با آن انجام بگیرد . اینجانب میدونم که آدمها این پاراگراف رو میگن البته حقیقتا سبب ساز افتخارم بود که نامم در کنار اسم شماها بود .
این خیلی عالی است که تعداد متعددی از هنرمندان روی صحنه آمدند و برای استرالیا امید کردند . ولی ما بایستی بیشتر از این فعالیت را انجام دهیم . درسته؟
اینجانب مدام انسان درستکاری نبودم , خیلی از شماها درین تالار , فرصتهای متفاوتی به اینجانب دادید تا بتوانم صحیح بهاین حالت برسم . اینجانب خیلی سپاسگزام و امیدوارم که بتوانیم متحد باشیم و تغییراتی ساخت کنیم .
رای دادن , عالیه ولی بعضا وقتها ما بایستی این مسئولیت را بر دوش خودمان بگذاریم و در معاش خودمان , تغییرات و فداکاریهایی تولید کنیم . امیدوارم که بتوانیم این عمل را انجام دهیم .
ما بدون چاره نیستیم که با هواپیماهای محرمانه به پالم اسپرینگر بریم یا این که از آنجا برگردیم . التماس می کنم ازتون .
اینجانب کارایی می کنم که خوبتر کار کنم و امیدوارم شماها نیز این عمل را بکنید .
خیلی ممنونم که امشب اینجانب رو تعیین کردید . اینجانب بابت امشب و کلیه شما فراوان سپاسگزارم . سپاسگذار (
درباره این سایت